Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (22)Журнали та продовжувані видання (3)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (34)Авторитетний файл імен осіб (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Гринченко О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Товма Л. Ф. 
Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхнево-активними речовинами [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 1(10). - С. 48-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_1(10)__11
Наведено експериментальні дані щодо впливу поверхнево-активних речовин (ПАР) з різною величиною гідрофільно-ліпофільного балансу на піноутворювальну здатність і стійкість піни яєчного білка за присутності жиру. Обгрунтовано вибір ПАР, що надають можливість стабілізувати піноподібні системи, які містять жир. Одержані закономірності надали змогу стабілізувати структуру повітряно-горіхових напівфабрикатів та вдосконалити технологію їх виробництва.
Попередній перегляд:   Завантажити - 374.309 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Пивоваров Є. П. 
Роль альгінат-кальцієвого гелю як захисного компонента штаму Bifidobacterium Lactis BB 12 від агресивних чинників травного тракту [Електронний ресурс] / Є. П. Пивоваров, С. К. Воцелко, Н. В. Кондратюк, О. П. Неклеса, О. О. Гринченко // Мікробіологічний журнал. - 2014. - Т. 76, № 2. - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MicroBiol_2014_76_2_7
Досліджено вплив агресивних чинників травного тракту на вміст вільних та інкапсульованих клітин пробіотичного препарату на основі Bifidobacterium lactis BB 12. Вивчено фізико-хімічні характеристики основного компонента захисної оболонки даного пробіотичного препарату - альгінат-кальцієвого гелю під впливом агресивних чинників травного тракту. Одержані результати свідчать про можливість використання капсул як кислотостійкої транспортної форми B. lactis BB 12.
Попередній перегляд:   Завантажити - 376.372 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Янчева М. О. 
Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи [Електронний ресурс] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва, М. І. Погожих, О. О. Гринченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__17
Наведено результати кріоскопічних досліджень діапазонів температур льодоутворення-плавлення та масової частки вимороженої вологи в розчинах харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Доведено, що їх вид і концентрація впливають на характер кристалізації та стабільність систем під час заморожування-розморожування.
Попередній перегляд:   Завантажити - 252.746 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Пивоваров Є. 
Наукове прогнозування закономірностей структуроутворення системи "натрію альгінат – кальцію сульфат – вода" [Електронний ресурс] / Є. Пивоваров, О. Пивоварова, О. Гринченко // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 52-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 501.538 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Гринченко О. О. 
Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировини [Електронний ресурс] / О. О. Гринченко, І. М. Гурікова, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 97-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 214.874 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Котляр О. В. 
Вплив на піноутворюючу здатність рецептурних компонентів сухого збивного напівфабрикату [Електронний ресурс] / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_19
Розглянуто питання розробки технології сухого збивного напівфабрикату для приготування десертних страв із пінною структурою. Обгрунтовано використання поверхнево-активних речовин, які забезпечують високу піноутворювальну здатність і стійкість пін, а також забезпечать утворення стійкої емульсії у результаті змішування сухого збивного напівфабрикату з водою.
Попередній перегляд:   Завантажити - 233.461 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Янчева М. А. 
Влияние эмульсионных систем кропротекторного действия на теплофизические характеристики мясных систем [Електронний ресурс] / М. А. Янчева, Е. Б. Дроменко, В. А. Потапов, О. А. Гринченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 3(10). - С. 34-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_3(10)__8
Попередній перегляд:   Завантажити - 285.357 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Котляр О. В. 
Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас [Електронний ресурс] / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 3(10). - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_3(10)__10
Надано експериментальні дані щодо впливу стабілізатора, поверхнево-активних речовин (ПАР), соняшникової олії на механічну міцність піноемульсійних систем. Обгрунтовано вибір і концентрації стабілізатора, ПАР, що надають можливість стабілізувати та підвищити механічну міцність піноподібних систем, що містять соняшникову олію. Одержані закономірності надали змогу стабілізувати структуру піноемульсійної системи на основі сухого жирового напівфабрикату.
Попередній перегляд:   Завантажити - 264.361 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Янчева М. О. 
Фізико-хімічні та біохімічні основи використання низьких температур у технологіях переробки м'яса [Електронний ресурс] / М. О. Янчева, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 89-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__14
Попередній перегляд:   Завантажити - 251.52 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Гринченко О. О. 
Модель кінетики капсулоутворення харчових систем на основі натрію альгінату [Електронний ресурс] / О. О. Гринченко, С. В. Іванов, Є. П. Пивоваров, В. О. Потапов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 76-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.845 Mb    Зміст випуску     Цитування
11.

Котляр О. 
Жировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукції [Електронний ресурс] / О. Котляр, А. Горальчук, О. Гринченко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 21-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_4_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 941.913 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Омельченко С. 
Збивні напівфабрикати на основі рослинних олій [Електронний ресурс] / С. Омельченко, М. Горальчук, О. Гринченко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_6_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 860.499 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Гринченко О. 
Удосконалення технології начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів [Електронний ресурс] / О. Гринченко, О. Неклеса, О. Міронов // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 19-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 999.838 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Пивоваров П. П. 
Вивчення емульгувальних і стабілізуючих властивостей крохмальних дисперсій для створення десертів емульсійного типу [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Л. М. Мостова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 196-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__51
Попередній перегляд:   Завантажити - 80.965 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Рябець О. Ю. 
Закономірності дифузії іонів кальцію в середовищі натрію альгінату в технології капсульних продуктів [Електронний ресурс] / О. Ю. Рябець, Є. П. Пивоваров, О. О. Гринченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 199-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__54
Попередній перегляд:   Завантажити - 230.529 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Коротаєва Є. О. 
Дослідження функціонально-технологічних властивостей капсульованих рослинних олій [Електронний ресурс] / Є. О. Коротаєва, О. П. Неклеса, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6(10)__4
Наведено науково-технологічні принципи одержання дозованих олієжирових продуктів зі структурованою їстівною оболонкою та параметри їх виготовлення. Обгрунтування функціонально-технологічних властивостей оболонки капсульованих рослинних олій надає можливість розробляти асортимент заправок у капсульованой формі та розширює межі використання індустріального продукту як напівфабрикату високого ступеня готовності для кулінарних страв у закладах ресторанного господарства.
Попередній перегляд:   Завантажити - 859.091 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
17.

Гринченко О. С. 
Стохастичне моделювання триботехнічних деградовних процесів та прогнозування показників надійності [Електронний ресурс] / О. С. Гринченко, О. І. Алфьоров // Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. - 2015. - Вип. 45(2). - С. 189-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zmntz_2015_45(2)__35
Попередній перегляд:   Завантажити - 166.591 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Гринченко О. С. 
Теоретичний аналіз автоколивань грунтообробних органів на пружній підвісці з урахуванням стохастичних факторів [Електронний ресурс] / О. С. Гринченко, О. І. Алфьоров, В. Б. Савченко, Г. П. Юр'єва // Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів. - 2016. - № 5. - С. 222-226. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tcalk_2016_5_35
Теоретично розглянуто коливальний рух робочих органів на пружній підвісці на підставі моделі автоколивань. Врахований стохастичний характер чинників, які впливають на процеси рихлення грунту за реальних умов. За допомогою статистичного моделювання отриманий розподіл розмаху деформації S-образної стійки лапи культиватора.
Попередній перегляд:   Завантажити - 499.648 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
19.

Гринченко О. С. 
Визначення показників механічної надійності за результатами прискорених випробувань у комбінованих режимах [Електронний ресурс] / О. С. Гринченко, О. І. Алфьоров // Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів. - 2015. - № 3. - С. 259-265. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tcalk_2015_3_37
Викладена методика проведення прискорених випробувань у комбінованих режимах та визначення показників механічної надійності. Розглянуто приклад застосування методики у випадку накопичення пошкоджень, обумовлених повзучістю полімерного матеріалу.
Попередній перегляд:   Завантажити - 612.975 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
20.

Гринченко О. С. 
Статистичний аналіз інформації щодо ресурсних випробувань з цензурованою тривалістю [Електронний ресурс] / О. С. Гринченко, О. І. Алфьоров // Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів. - 2015. - № 3. - С. 272-278. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tcalk_2015_3_39
Розглянута послідовність і практична реалізація статистичного аналізу випадково цензурованих даних щодо надійності машин. Запропонована модифікація непараметричного множильного методу оцінювання показників надійності.
Попередній перегляд:   Завантажити - 609.158 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського